Certifikat ISO 9001: 2015

ISO 9001 je mednarodno priznan standard kakovosti, ki ga je izdala mednarodna organizacija International Standard Organization. Temelji na osmih načelih vodenja kakovosti, ki so bistven sestavni del dobre poslovne prakse in dokazuje zavezanost kakovosti in zadovoljstvu strank.

Nagrada Excellent Supplier Silver 2016

FACC je vodilna organizacija na področju razvoja in proizvodnje komponent ter sistemov iz kompozitnih materialov,mehanskih sklopov ter strukturnih delov za letalsko industrijo.Excellent Supplier Silver je nagrada, ki jo FACC AG podeli svojim izbranim dobaviteljem, ki zagotavljajo kakovost, konkurenčnost in zadovoljstvo kupcev. 

Priznanje Podravsko podjetje leta 2016

S priznanjem Podravsko podjetje leta 2016 smo se uvrstili med najuspešnejša podjetja Podravske regije v letu 2016 in zmagali v kategoriji za majhno podjetje.

Boninteta odličnosti AAA Certifikat 2017

Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.